Farklı bir 23 Nisan

Vakfımızn Kadın Platformu tüm çocuklarımızın ortak değerimiz olduğu gerçeğinden hareketle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için faklı bir etkinlik düzenlediler.

Çanakkale İl Sosyal Hzmetler Müdürlüğü himayesindeki çocuklarımızı Gelibolu'da ağırlamaya hazırlanan Gelibolu Vakfı saat 23 Nisan Salı günü saat 12:00 de başlayacak programla büyük bir aile oluşturacak.

Keşan yolu üzerindeki Günbatımı Tesislerinde saat 12:00 da başlayacak etkinlikte Çanakkale'den gelen küçük konuklarımız ile Gelibolu'lu hemşehrilerimiz önce birlikte köfte ekmek yiyecekler sonrasında ise palyaço, yüz boyama ve müzik eşiliğinde tüm çocuklarımız eğlenecekler.

Kaleiçinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 23 Nisan programını izleyecek büyük ailemiz Fener meydanındaki uçurtma şenliği ile günü sonlandıracaklar.

Günbatımı piknik organizasyonuna kişi başı cüzi bir ücret ödeyerek katılacak olan hemşehrilerimiz arzu ederlerse gelen konuklarımızın masraflarına da katkıda bulunabilecekler.

Çeşitli nedenlerle öz ailesi yanında bakımları bir süre için sağlanamayan çocuklarımız ve Koruyucu Aile kavramı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlarken tüm çocukların Çocuk Bayramını coşkuyla kutlama hakkı olduğundan hareketle düzenlediğimiz etkinlik konusunda ayrıntılı bilgi için;

www.facebook.com/GeliboluVakfi

www.twitter.com/GeliboluVakfi

0 541 566 70 06 (Elif Hanım)