Tanışma Yemeği

Gelibolu'nun bürokrasi, siyaset ve iş dünyası temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği, yaklaşık ikiyüzelli seçkin davetlinin katıldığı tanışma yemeği Kafeterya Restaurantta geçekleştirildi.

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Öztürk'ün açılış konuşması ile başlayan gece, Mütevelli Heyet Başkanımız Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın kürsüye gelmesi ile devam etti. Konuşmasında vakfın uzun ve sıkıntılı sürecini özetleyen Nazlı, Gelibolu'nun sorunları çözerken birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek "Gelibolu Vakfı bu birlikteliği göstermiştir" dedi.

Tarkan Sayan ve saz arkadaşlarının konseri ile sona eren gecemize katılan tüm kamu yöneticilerine, siyaset dünyası temsilcilerine, basınımızın güzide üyelerine, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş dünyası temsilcilerine birliktelikleri ve katkıları için içten teşekkürlerimizi sunarız.