Kamuoyuna Duyurulur

Son günlerde, kentimize yapılacak yükseköğretim binası çerçevesinde gelişen olayları ilgiyle izliyoruz. Gelibolu’nun geleceğinin şekillenmesinde çok önemli rolü olacağına inandığımız üniversiteye ilişkin kentin tüm kişi ve kuruluşlarının üzerine düşeni yapmaktan kaçınmaması gerekmektedir.

Gelibolu Kaymakamı Sayın Namık Kemal Nazlı’nın anlamlı çıkışını bir işaret fişeği kabul edip  bu konuda ağırlıklı ve etkili bir kamuoyu oluşturmak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kentlerin ve kurumların çeşitli nedenlerle rekabet ettiği bu ortamda isteklerimizi hayata geçirmek için, Gelibolu olarak ortak bir “kent aklı” oluşturmak durumundayız. Kent lehine projelerde istediklerimizi elde etmek için hamaset ve duygular yerine “sonuç odaklı” hareket etmenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.
    Bu vesile ile başta Gelibolu Kaymakamı, Gelibolu Belediye Başkanı ile kentin mesleki, siyasi ve sivil tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bu amaç çerçevesinde vakit geçirmeden bir işbölümü ile çalışmasını önerir, Gelibolu Vakfı olarak bu süreçte üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz 21 Kasım 2013.