Vilayet Ziyareti

Vakfımız Yönetim Kurulu üyeleri ve Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Çanakkale'de görüşmelerde bulundu.

İlk olarak Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna'ya gerçekleştirilen ziyarette vakıf hakkında bilgi verildi.  Vali Tuna Gelibolu'nun barındırdığı eşsiz unsurlarla bulunduğu konumdan çok daha ileride olması gerektiğini ifade etti. Gelibolu Vakfının güçlü bir sivil toplum örgütü olarak  bu amacın gerçekleştirilmesinde önemli görevler üstlenebileceğini söyleyen Tuna, gerçekleştirilebilecek her türlü olumlu projeye destek sözü verdi.

Daha sonra GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü'yü ziyaret eden Vakıf heyeti karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.