Özacar "Gelibolu için her güzel işi destekliyorum"

Ziyaretlerini sürdüren Yönetim Kurulumuzu Belediye Başkanı Mustafa Özacar misafir etti.

Vakfın kuruluşundan duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getiren Özacar, Gelibolu için yapılacak her güzel işin doğal destekçisi olacağını belirtti. Makamların geçici olduğunun altını çizen başkan Özacar, "önemli olan arkamızda bırakacağımız güzel işlerdir" dedi. Özacar; Gelibolu Vakfının koruma, kollama ve daha etkin tanıtımı amacı ile Vakıflar Genel Müdürlüğünden tahsisini istediği kültür varlıkları arasında bulunan Gelibolu Mevlevihanesi konusunda belediyenin de talebi olduğunu hatırlattı. Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Öztürk Mevlevihane konusunda Bursa Tasavvuf Vakfının da isteği olduğunu belirterek "bizim için önemli olan Belediye ya da Gelibolu Vakfına tahsisi değil Gelibolu'nun bir kurumuna tahsisidir. Mevlevihanenin Gelibolu'ya ve tanınırlığına katkı sağlaması için yapılması gerekenler konusunda düşüncelerimiz aynı" dedi.

Görüşmede söz alan Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Acar, Gelibolu'nun farklı renklerini kapsayan, olaylara değişik pencerelerden bakmalarına rağmen Gelibolu ortak paydasında birleşen kişilerden oluşan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti. Gelibolu'nun kurum ve kuruluşlarının zaman zaman çeşitli nedenlerle yaşadıkları iletişim kopukluklarının olmaması için çaba sarf etme amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Acar "biz yardım talep eden değil, yardım teklif eden bir kuruluş olmak istiyoruz" dedi

Home Çalışmalarımız Özacar "Gelibolu için her güzel işi destekliyorum"